Kosten

Als deelnemer betaal je een vaste bijdrage per jaar. Hiervoor kun je twee dagdelen per week een hobby uitoefenen en gebruik maken van alle gereedschappen en machines. Je kunt er ook voor kiezen om 1 hobby op twee verschillende dagdelen te volgen. Voorwaarde voor deelname is dat er binnen de groep nog plaats is.

Jaarlijkse bijdrage

De jaarlijkse bijdrage voor 2024 is € 89,00 (januari t/m december). Voor de hobby’s glas-in-lood, edelsmeden en houtbewerken geldt een toeslag van € 20 per jaar. Ieder jaar in december wordt de bijdrage opnieuw vastgesteld, je deelname loopt niet automatisch door.

Kosten workshops

Deelname aan workshops is niet inbegrepen bij de jaarlijkse bijdrage. Schrijf je je in voor een workshop, dan ontvang je hiervoor via mail een factuur of je betaalt contact/met pin bij de beheerder. De wijze van betaling is mede afhankelijk van al dan niet ingeschreven staan bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid.

Korting

De deelnemersbijdrage is laag zodat iedereen financieel in staat is om deel te nemen aan de activiteiten. Schrijf je je na de zomervakantie in, dan betaal je de helft. Je deelname eindigt dan per 31 december van het betreffende jaar. Vanuit de gemeente Nijmegen is er een speciale regeling voor inwoners met een laag inkomen. Via de MEEDOEN-regeling kunnen zij gratis of met een korting meedoen aan de activiteiten van verschillende organisaties. Ook het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid werkt mee aan deze regeling.

Interesse

Is je interesse gewekt? Loop eens binnen! Je kunt een keer gratis deelnemen en rustig rondkijken wat je vaker zou willen gaan doen. Het verplicht je tot niets. Zie je meer in het begeleiden van een groep, dan zijn daar voldoende mogelijkheden voor. Wil je deelnemen aan activiteiten of een groep begeleiden, geef dit dan door aan één van de beheerders; Johan of Christ.

“Ik begeleid een boetseergroep omdat ik het leuk vind om de techniek in het spelen met klei door te geven. Het was een aangename verrassing voor me toen ik merkte dat ik ook nog leerde (en nog steeds leer) van de mensen van de boetseergroep.”
Leonie
Begeleider
Scroll naar boven