vrijwilligersbijeenkomst creatief centrum nijmegen

Deelnemersbijdrage 2023

Creatief Centrum Nijmegen Zuid biedt een gemoedelijke omgeving waarin je creatieve activiteiten kunt koppelen aan gezellige contacten. In een kleine groep werk je aan iets waar je plezier en ontspanning aan beleeft. Enthousiaste en inhoudelijk deskundige vrijwilligers helpen je bij het uiten van je creativiteit. Deelname aan het reguliere hobby-aanbod kost in 2023 € 85,00. Voor dit bedrag kun je een jaar lang wekelijks twee hobby’s beoefenen. Kies je voor glas-in-lood, edelsmeden of houtbewerken, dan betaal je een extra bijdrage van € 20 die onder meer wordt gebruikt voor het onderhoud van de machines. Inwoners van Nijmegen met een laag inkomen kunnen via de Meedoenregeling bij ons terecht.

Daarnaast vragen we aan alle deelnemers of ze op vrijwillige basis vier uur van hun vrije tijd aan de ‘club’ willen besteden. In die (altijd samen met minimaal 1 ander) vier uur ondersteun je als deelnemer de circa 60 vrijwilligers die zich inzetten voor het Centrum. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij tuinonderhoud, een dagdeel assisteren bij het schenken van koffie en thee, flyers rondbrengen, een stukje voor de nieuwsbrief te schrijven of helpen tijdens de jaarlijkse markt. 

Ben je nog niet bekend met het Centrum en wil je de sfeer eens proeven? Je kunt twee activiteiten kiezen waaraan je gratis een dagdeel deelneemt. Daarna beslis je of het iets voor je is. Je bent nergens toe verplicht. Voor meer informatie of het maken van een ‘kennismakingsafspraak’, kun je contact opnemen met beheer. Loop eens binnen op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur of bel 024 345 21 13.

Scroll naar boven