Activiteiten

Tekenen / Schilderen

Kort door de bocht gezegd werk je bij tekenen met lijnen op papier en gebruik je bij schilderen vooral vlakken op doek. Maar meestal komen tekenen en schilderen elkaar tegen, overlappen ze of vloeien ze in elkaar over. De deelnemers aan Tekenen / schilderen kiezen zelf met welke technieken en materialen ze werken. In de groepen komen beginners en gevorderden samen en inspireren ze elkaar. Tekenen of schilderen is niet moeilijk. Iedereen deed het als kind, pas op latere leeftijd gaan velen denken “dat kan ik niet”. De groepsbegeleider wil vooral het plezier dat hij/zij beleeft in tekenen en schilderen delen. Hij/zij helpt je om te beginnen, om een onderwerp te kiezen en om jezelf te verbeteren. Daarnaast wil de begeleider zijn/haar kennis over materiaalgebruik, kleuren en vormen met je delen op die momenten dat je daar behoefte aan hebt of als je vastloopt in je werk.

Praktisch

Je zorgt zelf voor materialen zoals potloden, gum, houtskool, acrylverf, stiften, aquarelverf, penselen, paletmes, papier of doek.

In het lokaal zijn schildersezels aanwezig. Het is niet toegestaan om met olieverf te werken.

 

Maandag: 13.00 – 15.45 (Tekenen / Schilderen)

Maandag: 19.00 – 21.30 (Tekenen/Schilderen)
Dinsdag:    13.00 – 15.30 (Tekenen / Schilderen)
Woensdag: 09.30 – 12.00 (Aquarelleren)
Woensdag: 13.00 – 15.30 (Tekenen / Schilderen)
Donderdag: 09.00 – 11.30 (Abstract schilderen),
Donderdag 13.00 – 15.30 (Tekenen / Schilderen)

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

“Ik ben ruim 40 jaar bezig met boetseren, tekenen en schilderen. Heb vele jaren cursussen gevolgd op de Lindenberg en ook nog enkele jaren les gehad van een docent van de Lindenberg. Mijn specialiteit is het schilderen van huisdierportretten.”
Jill
Begeleider
Scroll naar boven