28 oktober Workshop Porselein stippen

Hoe leuk is het om een suf, wit bordje, kopje of kommetje om te toveren in een kleurig handgeschilderd servies. Gezien het aantal mensen dat inmiddels deze workshop heeft gevolgd, heel leuk. Daarom organiseren we op 28  oktober weer een workshop Stippen op porselein. Je kunt een plekje reserveren voor 1 persoon, maar natuurlijk kun je ook komen met een groepje vriendinnen of collega’s.

Renée Rokers leert je de basistechniek en daarna ga je zelf een bordje stippen. Ontbreekt het je tijdens de workshop aan ideeën, dan zijn er allerlei voorbeelden waar je inspiratie uit kunt halen. Tussendoor is er tijd voor een kopje koffie of thee.

 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ccnz.nl onder vermelding van Workshop Stippen.  Je kunt je ook persoonlijk aanmelden (op werkdagen tussen 09.00 – 15.30 uur) bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, Nijmegen. Aanmelden via de website werkt helaas niet altijd. Krijg je geen bevestiging, stuur dan een mailtje. Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. 

De interesse voor deze workshop is groot. Plaatsing gaat in volgorde van aanmelding. Ben er dus snel bij. 

Datum en prijs

Datum: 28 oktober
Tijd: 13.00 – 15.30 uur
Prijs: € 15 p.p inclusief bordje, verf, stipstokje en andere materialen en koffie/thee
Maximum aantal deelnemers: 8 

De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

    Ik ga akkoord dat mijn gegevens opgeslagen worden ten behoeve van de (aan)vraag in bovenstaand formulier.

    [recaptcha size:compact]

    Afmelden kan tot 10 dagen voor de workshopdatum. Na de workshopdatum wordt de bijdrage voor de workshop gerestitueerd.

    Scroll naar boven